Akční MOBA Paragon od Epicu spouští early access
zdroj: tisková zpráva

Akční MOBA Paragon od Epicu spouští early access

16. 3. 2016 16:36 | Video | autor: Honza Konfršt |

Jedna věc se bitvě o planetu Agora rozhodně upřít nedá – Paragonu z dílen technických mágů Epic Games to sluší a aktuální upoutávka je toho jasným důkazem. Ukázka láká k zakoupení takzvaných Founder’s balíčků, jež umožní hráčům vstup do early access hry na PS4 a na PC.

Do ní půjde naskočit již 18. března a ze začátku slibují Epic přinést velkou porci obsahu a hlavně možnost přispět k dalšímu vývoji hry. Ti hráči, kteří naskočí již během této fáze vývoje, se pak nemusí bát jakéhokoli mazání postav či resetu postupu hrou, všechny dosažené úspěchy se zachovají i při spuštění plné verze.

zdroj: Archiv

Paragon je v základu tradiční MOBA hra, ovšem viděná z pohledu běžných third person stříleček. Hráči se tak dočkají klasicky několika lajn, po nichž chodí minioni, systému obranných věží, které je třeba zničit při postupu na soupeřovu základnu a k tomu i sběratelských karet a drobných RPG prvků, které doplní střílečku s MOBA pravidly.

Pokud vám to zní lákavě a nechcete raději momentálně kupovat zajíce v pytli, Epic slibuje, že se dočkáte i otevřených beta víkendů, kde hru okusíte zdarma. I nadále pak platí, že veškerý obsah hry (hrdinů nevyjímaje) bude k dispozici v plné verzi zdarma a vše půjde zpřístupnit samotným hraním bez dodatečných investic.

Nejnovější články