Akční RPG Code Vein předvádí v novém videu zástupy nepřátel i souboje s bossy
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Code Vein předvádí v novém videu zástupy nepřátel i souboje s bossy

16. 6. 2017 10:45 | Video | autor: Adam Homola |

Akční RPG Code Vein, které nezapře inspiraci Bloodborne či sérií Souls, na letošní E3 nesmí chybět, což podtrhuje nový trailer. Zároveň také připomíná, že hra vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One až v příštím roce, což je ale případ většiny her, které jsou na E3 2017 k vidění. Raději se tedy pojďme podívat, co hra (a trailer) nabízí.

Ve hře se ujmete role jednoho z Revenantů ve společenství s názvem Vein. Najdete jej uprostřed zničených měst a rozbořených mrakodrapů. Právě tam se po tajemné události, která zničila svět tak jako ho známe, uchýlilo několik posledních přeživších.

Není jich mnoho, ale své oslabené řady kompenzují speciálními silami, kterým říkají Dary. Svým způsobem je mění za vzpomínky a ve hře bude i na vašem rozhodnutí, jak moc se chcete síle na úkor svého lidství oddat. S jedním společníkem z řad Revenantů se vydáte vstříc hromadě monster, velkým bossům a svému osudu.

zdroj: Archiv

Vaší misí není zachraňovat vesmír, ale objevit sebe sama a dostat se tak ke ztraceným vzpomínkám. Jak to bude konkrétně probíhat, se dozvíme až v následujících měsících. Nezapomeňte, hra vyjde až v příštím roce.

Nejnovější články