Akční záběry z Final Fantasy Versus & Agito XIII
zdroj: tisková zpráva

Akční záběry z Final Fantasy Versus & Agito XIII

11. 10. 2010 15:05 | Video | autor: Petr Poláček |

Velkolepé plány s Fabula Nova Crystallis Final Fantasy XIII sérií zatím Square Enix naplňuje pouze z jedné třetiny, vydáním FFXIII. Na další kusy, akční RPG Final Fantasy Versus XIII pro konzole a Final Fantasy Agito XIII pro PSP, fanoušci FF značky napjatě čekají a zcela po pravdě, Squeenix jim to čekání příliš nezpříjemňuje. Zprávy o vývoji obou her jsou sporadické a nesou se vesměs všechny ve stejném duchu: vývoj pokračuje podle plánu, ale nechceme v této chvíli nic konkrétního říkat. Z toho si člověk moc neodnese.

Během TGS 2010 minulý měsíc se na web sice dostala krátká ukázka z obou her, ale v naprosto tragické kvalitě. Až nyní je ta samá ukázka k dispozici v relativně „čisté“ podobě a v případě FF Agito XIII ukazuje sérii různých soubojů a krátkou animačku na začátku, zatímco z FF Versus XIII prezentuje video nepříliš atraktivní pohyb krajinou a ke konci naopak navýsost pohledný souboj s příšerkou, na čemž hra zjevně prezentuje svou akční podstatu.

Jako malá náplast na obecný nedostatek informací o obou hrách to sice stačí, ale jenom na chvilku. Chtělo by to víc, ale když sami tvůrci si nejsou jisti tím, že kteroukoli z obou her alespoň dokončí v průběhu příštího roku, tak bude lepší moc nečekat.

Nejnovější články