All Walls Must Fall oslavuje výročí pádu Berlínské zdi trailerem a slevou
zdroj: tisková zpráva

All Walls Must Fall oslavuje výročí pádu Berlínské zdi trailerem a slevou

7. 11. 2017 17:40 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pozoruhodná taktická akce All Walls Must Fall je v early accessu již tři měsíce, a za tu dobu se od svých tvůrců z inbetweengames dočkala několika updatů s novými funkcemi. Vzhledem k blížícímu se 30. výročí pádu Berlínské zdi (9. listopadu 1989) se nějaká ta akcička přímo nabízela. Tvůrci proto vydali nové video ze hry a cenovku na týden snížili o polovinu.

Výlet do nezáviděníhodné budoucnosti se stále stojící zdí vás tak vyjde na pouhých 8 eur. All Walls Must Fall se odehrává v roce 2089, v podivném technicistním Berlíně. Ještě podivnější jsou zákony zdejšího světa, který se hýbe jen spolu s vašimi činy. Uděláte krok, dav na diskotéce poskočí, vystřelíte, stráže také vystřelí, přebijete, trefí vás kulka…

Ale ani smrt zde nepodléhá obvyklostem. Hlavní hrdina se totiž umí vracet v čase. Hratelnost je tak mixem akčních pasáží a řešení hádanek spojených s krokovitým charakterem hry. Nové video se pak zaměřuje na další důležitou část – dialogy.

zdroj: Archiv

Ty jsou jako vystřižené z Messengeru se svými smajlíky s černými cool brýlemi a srdíčky vyletujícími od našpulených rtů. Ale nejedná se pouze o humorný prvek, smajlíci určují postoj ostatních postav k vaší osobě. NPC tak můžete vyděsit, naštvat a znechutit, ale můžete s nimi i flirtovat, vybudovat si u nich respekt a nebo v jejich očích naopak klesnout. Ty kladné hodnoty vám samozřejmě pomohou k získání důležitých informací a procpání se na zapovězená místa.

All Walls Must Fall si v early accessu pobude minimálně do začátku příštího roku, ale tvůrci hru pravidelně updatují na měsíční bázi. Díky tomu do hry přibyl tutoriál, nové úrovně a nepřátelé, a konečně si můžete vylepšovat zbraně. Jen finančně to zatím není žádná sláva, což dokazuje pouhých 2500 prodaných kusů. Připomínám, za dlouhé tři měsíce na Steamu.

Nejnovější články