Animovaný seriál Halo: Fall of Reach popíše začátek programu SPARTAN-II
zdroj: tisková zpráva

Animovaný seriál Halo: Fall of Reach popíše začátek programu SPARTAN-II

13. 7. 2015 12:22 | Video | autor: Aleš Smutný |

Společně s limitovanou a sběratelskou edicí Halo 5: Guardians bude přibalen i kód pro stažení třídílného animovaného seriálu Halo: Fall of Reach, který bude obsahově vycházet ze stejnojmenného románu Erica Nylunda a potažmo i komiksu, který jej adaptoval. Znalci už vědí, že předmětem zkoumání bude primárně vznik programu SPARTAN-II, z něhož vzešel i John-117 alias Master Chief a jeho Blue Team. První pohled na seriál poskytuje teaser, který byl zveřejněn na Comic Conu.

Ačkoliv tématem je vznik skupiny SPARTANů kolem Master Chiefa, nedílnou součástí vyprávění je i útok Covenantu na Reach a následné zničení celé planety a dopad na celou válku. Na seriálu spolupracují i 343 Industries, přičemž cílem je ukázat důležité momenty zrodu celého kultu obklopujícího v brnění Mjolnir zakuté šampiony lidstva a samotného Master Chiefa.

Samozřejmě, že seriál bude mít za úkol přiblížit zápletku Halo novým hráčům, kteří třeba nemají s původními tituly a příběhy zkušenosti. Tím spíše, že Halo 5: Guardians bude podle všeho výrazně pracovat s tématem symbolu Master Chiefa jako hrdiny, respektive nyní už padlého hrdiny, po kterém půjde komando nové generace SPARTANů s již představeným Lockem. Halo 5: Guardians vyjde 27. října na Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články