Anthem předvádí část města, kam se uchýlíte po misích
zdroj: Tisková zpráva - BioWare

Anthem předvádí část města, kam se uchýlíte po misích

6. 12. 2018 9:48 | Video | autor: Patrik Hajda |

Vždy je hezké, když se po náročném dni v terénu máte kam vracet. Pro někoho je takovým místem domov, vytopený a s již uvařeným horkým nápojem, ale ve světě Anthem takový luxus nemáte. Přesto se můžete vracet na jedno pěkné místo – do Tarsis. Jde o více méně klasický hub, kde si odpočinete, naberete nové síly, prohodíte pár slov s cizinci i přáteli a zpeněžíte loot.

Tvůrci vám ve videu níže představí jen jednu část „základny“ Tarsis, neboli města žijícího z obchodu. Některé ze stánků jsou při první návštěvě zavřené, což naznačuje postupný vývoj a možná i nové možnosti v pozdějších fázích hry. Zde prodáte harampádí, které nahrabete v misích, a zároveň nakoupíte nové vybavení, abyste příště nedostali tolik po čuni.

Město rovněž ukrývá sběratelské předměty, o kterých se s největší pravděpodobností dozvíte víc v nějakém kodexu po jejich sebrání. Ve videu to vidět není, protože komentující vývojářka těžce nese jakýkoliv náznak spoileru, který neopatrně odhaluje hrající kolega. Ale nebojte, o žádné spoilery opravdu nejde.

V Tarsis můžete prohodit pár slov s obyvateli, a to jak na ulici, tak v místní nalévárně. V rozhovorech dostanete možnost volby odpovědí, což není v případě Bioware nic neočekávaného. Celkově vzato je Tarsis moc pěkným místem hlavně díky působivé grafice a míře nejrůznějších detailů.

Nicméně technická stránka podporuje tvrzení ve spodní části obrazovky, která varuje před záběry z alfa verze hry. Z těchto technických důvodů je video bohužel předčasně ukončeno, ale jako malá ochutnávka hubu, ve kterém jistě strávíte nemálo času, to bohatě postačí. Anthem vychází 22. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články