Anthem se připravuje ke startu launch trailerem
zdroj: tisková zpráva

Anthem se připravuje ke startu launch trailerem

9. 2. 2019 21:27 | Video | autor: Václav Pecháček |

To nám ten čas ale letí. Ještě včera bylo 8. února a dneska už je 22. Je tedy čas se podívat na patřičně vymazlený launch trailer k Anthem, multiplayerové střílečce od Bioware! Až na to, že je samozřejmě pořád 9. a tohle je jen další případ trochu otravného trendu zveřejňování „launch trailerů“ absurdně dlouhou dobu před vydáním. Ale budiž, video je to pěkné.

Abych k PR týmu EA nebyl zas tak přísný, je potřeba dodat, že 22. února se hra otevře obyčejným smrtelníkům. Nadlidé platící si EA Access nebo Origin Access Premier se k ní dostanou už v pátek 15., což je vlastně docela za chvilku. Javeliny jsou v dohledu.

zdroj: Archiv

Kdyby vás zajímalo, jak to s Anthem momentálně vypadá, odkážu vás na dva zdroje. Jedním z nich jsou dojmy z hraní dema od Honzy Slavíka, který ze hry nebyl zrovna moc nadšený a v podstatě ji označil za kopírku Warframe. Tím druhým je Patrikova reportáž o technickém stavu dema, který… nebyl uspokojivý.

Pokud jste si naopak naprosto jistí, že do Javelina nasednete a pustíte se do hledání nádherného lootu, pak si přečtěte Šárčin souhrn toho, co vás čeká v endgame a co tvůrci do hry dodají po vydání. Vypadá to, že toho nebude málo a že se Bioware o hru budou hezky starat. Určitě sami nechtějí, aby se opakovala nešťastná situace s nepříznivě přijatým Mass Effectem Andromeda.

Nejnovější články