Assassin’s Creed III Remastered přejímá užitečné funkce nových dílů
zdroj: tisková zpráva

Assassin’s Creed III Remastered přejímá užitečné funkce nových dílů

14. 3. 2019 11:33 | Video | autor: Patrik Hajda |

Remaster třetího Assassina už nám pomalu klepe na dveře a Ubisoft před víc než měsícem prozradil, že nepůjde o pouhé navýšení rozlišení na 4K. Hra se dočká pořádné grafické úpravy, ale beze změny nezůstanou ani herní prvky, kterým se věnuje nejnovější video.

Minule se vám naskytla možnost podívat se na oficiální srovnávací video původního Assassin’s Creed III a remasteru. Změny jsou vskutku dechberoucí. Vylepšené nasvícení se spolu s hustější vegetací stará o opravdu pěkné scény a nové video prozradilo další značné úpravy.

Při pohledu do tváří postav vás už nerozbolí oči díky novému shadování, které podle tvůrců vdechuje postavám život. Na obrazovce jich zároveň uvidíte mnohem víc, takže zastavěné lokace nebudou působit tak opuštěně.

zdroj: Archiv

Ve videu se zmiňuje přepracovaná minimapa, předvádí se nový systém zaměřování s palnými zbraněmi, který se už nutně nelockuje na nepřátele, a co je asi nejzajímavější, remaster nabídne lepší stealth než originál.

Po vzoru dalších her ze série se Connor naučil pískat z krytů, čímž naláká stráže do smrtící pasti. Zároveň už nebudete muset přemýšlet, jak se zbavíte dvou stráží vedle sebe. Dvojité zabití skrytou čepelí to vyřeší za vás.

zdroj: Archiv

Tvůrci zkrátka chtějí, aby se hratelnost šest let staré hry přiblížila aktuálním titulům. Znamená to mimo jiné i to, že se budete moct nasoukat do obleku Bayeka z Assassin’s Creed Origins, Alexia z Assassin’s Creed Odyssey a Aguilara z filmu Assassin’s Creed.

Assassin’s Creed III Remastered vychází 29. března na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One a můžete si ho zakoupit buď samostatně, nebo ho dostanete v rámci season passu k Odyssey. Ve videu přišla řeč i na verzi pro Switch, která vyjde až koncem května a bude plně podporovat dotykové ovládání konzole.

Nejnovější články