Atmosferická Below se připomíná novým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Atmosferická Below se připomíná novým trailerem

15. 8. 2014 9:58 | Video | autor: Adam Homola |

Jedna z nejočekávanějších indie her se nám po dlouhé době připomněla menším trailerem a sadou obrázků. Below všechny ohromila už při svém odhalení v minulém roce, ale od té doby vývojáři spíše makali, než že by se promenádovali po akcích a dávali rozhovory. Díky tomu je jejich novinka pořád do jisté míry zahalena rouškou tajemství a ani nový trailer nevysvětlí úplně všechno.

Nejde už ale čistě jen o trailer snažící se ekovoat nějakou atmosféru, konečně vidíme i nějaký ty záběry z hraní. Jak si možná vzpomínáte, Below má být napůl roguelike a napůl explorativní dobrodružství s troškou akce. Pro zvýšení očekávání stačí připomenout, že na hře dělají tvůrci ze studia Capybara Games, kteří za sebou mají například Superbrothers: Sword & Sworcery.

Tihle herní kouzelníci se navíc znovu spojili s hudebníkem Jimem Guthriem, jehož soundtrack dodal Superbrothers duši a v případě Below tomu asi jinak nebude. Koukněte na trailer, nezapomeňte se podívat na nové obrázky v galerii a zamáčkněte slzu, protože Below pořád ještě nemá přesné datum vydání. Až někdy letos vyjde, tak si ho zahrajeme na Xboxu One a PC.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články