Atmosférický trailer připomíná, že půvabná akce ReCore vychází za týden
zdroj: tisková zpráva

Atmosférický trailer připomíná, že půvabná akce ReCore vychází za týden

6. 9. 2016 13:24 | Video | autor: Aleš Smutný |

První hra z programu Xbox Play Anywhere je za rohem. Minulý rok představená sci-fi akce ReCore vyjde 16. září na Xbox One a PC, přičemž označení Xbox Play Anywhere značí, že pokud si hru koupíte na jedné platformě, dostanete ji i na druhou, přičemž mezi oběma jde sdílet dosažený postup, takže si můžete vybrat kde chcete zrovna hrát. Na to, že na ReCore pracuje studio Comcept Keidžiho Inafuneho a Armature Studio, které stojí za Metroid Prime 3, ale o téhle hře nebylo v poslední době moc slyšet.

Přitom samotný trailer má dobrou atmosféru a ukazuje de facto klíčové prvky hry, tedy možnost využívat různé přístupy k řešení jednotlivých situací. Tedy, teoreticky. Není úplně jasné, zda půjde střídat vaše společníky a nebo vám hra  vždy přidělí potřebnou postavu. Adam si ReCore na E3 vyzkoušel a příliš nadšený z ní nebyl (viz článek).

Hra spoléhá na relativně prosté mechanismy jako je měnění munice ve vaší zbrani podle toho, na jaký cíl střílíte (barvy střel a cíle se musí shodovat), které doplňují skákačkové pasáže. Uvidíme, čím překvapí plná verze, protože demo z E3 působilo jednoduše chudě. 

zdroj: Archiv

Nejnovější články