Autor Papers, Please vás brzy vezme na palubu ztracené lodi v Return of the Obra Dinn
zdroj: tisková zpráva

Autor Papers, Please vás brzy vezme na palubu ztracené lodi v Return of the Obra Dinn

17. 9. 2018 11:24 | Video | autor: Patrik Hajda |

Ne, prosím, další hru už ne. Kdo si má v období kovbojů, asasínů, obyvatel pustiny, kultistů a vojáků najít čas na ještě další podzimní bonbónek? Lucas Pope, autor nezapomenutelné adventury Papers, Please, se rozhodl vypustit své nové dítko v nejnabitějším herním období roku. Naštěstí audiovizuál novinky Return of the Obra Dinn dává dostatek důvodů k vymezení potřebného času.

Absence barev, kombinace pouze tmavých a světlých ploch, výrazné kontury. Grafická stylizace bude těžko hledat sobě rovnou. Nové video navíc dokazuje, že i naše sluchové ústrojí si přijde na své, ať už jde o libé tóny hudby, nebo smrtelné zvuky doprovázející probíhající bitvu.

Ale proč se námořníci řežou hlava nehlava? Rozuzlení záhady ztracené lodi Obra Dinn, která jednoho dne připlula do přístavu zcela bez posádky, je jen a pouze na vašich bedrech. S rozřešením nevysvětlitelných událostí vám pomohou hodinky, díky kterým se vrátíte do minulosti a snáz pochopíte osud okolo ležících mrtvol.

Lucas Pope už s Papers, Please dokázal, že i s minimem textu a jednodušší grafikou lze docílit pohlcující atmosféry a skvělé hratelnosti. Return of the Obra Dinn by mohla zafungovat úplně stejně. A přesně v to doufám. Vyjít by měla během letošního podzimu na Steamu. Níže najdete nové video a obrázky.

zdroj: Lucas Pope

 

Nejnovější články