B.J. Blazkowicz nemá proti nacistickému superhrdinovi Blitzmenschovi šanci
zdroj: tisková zpráva

B.J. Blazkowicz nemá proti nacistickému superhrdinovi Blitzmenschovi šanci

31. 8. 2017 15:31 | Video | autor: Aleš Smutný |

V Bethesdě se umí tvorbou trailerů bavit. Další video, které představuje svět Wolfenstein II: The New Colossus, v němž Třetí říše dobyla Spojené státy totiž představuje nacistického superhrdinu jménem Blitzmensch. Jde o jejich variantu Supermana, což podtrhuje styl, kterým tohoto bývalého olympionika, který se díky zásahu blesku stal postrachem Strýčka Sama.

Retro atmosféra klipu je skvělá. Blitzmenschovi (hraje Hubertus von Strachwitz)  nechybí ani věrní pomocníci v podobě dobrmana a sličné hrdinky Fräulein Fox (Sabine Vogel). Jako hvězdný záporák pak vystoupí Fanz Lütold-Sonnenschen v roli Illegal Eaglea. Popravdě, nevím, zda se v roli Blazkowicze s nějakou místní formou Blitzmensche utkáte, ale hádám, že byste se mohli podívat alespoň do místních studií, případně potkat von Strachwitze.

Nový trailer se ovšem nevěnuje jen fiktivnímu superhrdinskému seriálu. V poslední třetině se zase objeví záběry ze samotné hry. Sice jde o hodně sestříhané kousky, ale rozhodně si všimněte i poněkud agresivního aligátora, kterému budete muset provětrat šupiny. Dojde i na bitevní roboty a několik zbraní, které samozřejmě můžete třímat obouruč jako v ukázce. Wolfenstein II: The New Colossus vypadá atmosféricky, ostatně stejně jako první díl. Jen teď už asi nedostanu z hlavy melodii Bliiiitzmeeeensch… Hra vychází 27. října na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články