Baldur’s Gate III konečně odhalí záběry z hraní
zdroj: tisková zpráva

Baldur’s Gate III konečně odhalí záběry z hraní

19. 2. 2020 11:10 | Video | autor: Václav Pecháček |

Co nevidět se konečně dozvíme, jak vypadá Baldur’s Gate III. Studio Larian, které pracuje na dalším dílu legendární fantasy série, odhalí záběry přímo z hraní za týden a kousek. A ještě předtím se můžete podívat na krátký teaser.

Lariani, autoři nezapomenutelného RPG Divinity: Original Sin II, z projektu strhnou roušku tajemství na PAX East příští čtvrtek, 27. února. Ukázka hratelnosti začne ve 21:30 našeho času.

V teaseru přiloženém níže se můžete podívat na sestřih toho, jak studio na Balduru pracuje. Dělá se dabing, dělá se motion capture, programuje se a ředitel projektu Swen Vincke kolem pochoduje v plné plátové zbroji a deklamuje motivační proslovy. Je to… nádherné.

zdroj: Archiv

Jak říká sám Vincke, Baldur’s Gate III je tím nejambicióznějším projektem, do jakého se studio zatím pustilo, což si vynutilo úpravu interních procesů a nástrojů a také rozšíření týmu, který momentálně čítá 350 lidí. Výsledkem by snad skutečně mohlo být ono vytoužené „skutečně next-gen RPG“.

Mimochodem, minule jsme viděli mozkožrouty. Tentokrát se ve videu mihne drak. Jestli se Lariani snaží o přehlídku těch nejstrašnějších nepřátel v historii Balduru, koho byste rádi viděli příště?

Nejnovější články