Basketbalovou kariéru v NBA 2K17 můžete nastartovat v příběhové demoverzi The Prelude
zdroj: tisková zpráva

Basketbalovou kariéru v NBA 2K17 můžete nastartovat v příběhové demoverzi The Prelude

13. 9. 2016 10:40 | Video | autor: Petr Poláček |

K vydání letošního ročníku basketbalu NBA 2K dojde už v pátek, vyzkoušet si příběhový mód MyCAREER však můžete už nyní díky speciální demoverzi s názvem The Prelude, která je ke stažení pro Xbox OnePS4. Proč je speciální? Hned z několika důvodů, ale třeba kvůli tomu, že první kroky v kariéře budoucí basketbalové hvězdy můžete absolvovat pouze jednou.

V rámci The Prelude vás čekají činnosti, které byste od příběhového módu v libovolné sportovní hře čekali. S pomocí mobilní aplikace MyNBA2K17, kterou se hrou/demem propojíte, si necháte naskenovat tvář, nadefinujete zhruba tak trilion vlastností a schopností hráče včetně pozice a herního stylu, a pak si vyberete jednu z deseti univerzit, kde odpálíte svou budoucí hvězdnou kariéru v sérii několika zápasů. A podle toho, jak se vám bude v zápasech dařit, by se měl následně odvíjet zájem klubů z NBA v plné hře, respektive v módu MyCAREER, který je mezi hráči nejoblíbenější a nejhranější, jak nám prozradili tvůrci z Visual Concepts.

zdroj: Archiv

Stáhnout si z Google Play nebo z App Storu můžete i zmíněnou aplikaci MyNBA2K17, která krom propojení s velkou hrou nabízí i sbírání basketbalových karet, hraní zápasů s nimi a celou řadu dalších, potenciálně zábavných věcí - pokud vás tedy bere zámořský basketbal, protože evropských týmů je ve hře jenom pár. NBA 2K17 vyjde pro PC, PS4, Xbox One, PS3 a Xbox 360 v pátek 16. září.

Nejnovější články