Batman: Arkham Knight je tady, příchod zvěstuje nový trailer
zdroj: tisková zpráva

Batman: Arkham Knight je tady, příchod zvěstuje nový trailer

22. 6. 2015 16:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

Zítřek přináší velký návrat v podobě posledního Batmana od Rocksteady. Tuto událost připomíná i zbrusu nový trailer, který v sobě ovšem obsahuje velmi překvapivé prohlášení, které se týká minimálně části hry, ne-li definitivního konce. Takže, pokud nechcete být o nic připraveni, vlastně se ani dál nedívejte – byť jsem si celkem jistý, že by takhle tvůrci úmyslně nepropálili konec hry a spíše jen poukazují na část příběhové linky.

Takže, byli jste varováni. Celý proslov v rámci traileru se vztahuje k oběti hrdiny a co být hrdinou znamená, aby vše završilo prohlášení „Takhle Batman zemřel.“ To jen potvrzuje dohady, které vyvolala speciální edice (viz tento článek) se sochou věnovanou padlému hrdinovi Gothamu. Jenže, když tuhle bombu pustí Rocksteady do klipu, jsem si celkem jistý, že Batmanova smrt nebude finále hry, ale nejspíše jeden ze zvratů na jejichž konci se ukáže potlučený Batman a praví zkoprnělému Scarecrowovi „Tos nečekal!“

A nebo nás čeká překvapení a Batman skutečně zemře, nejspíše pak rovnou na začátku hry, protože pak by mělo smysl vše říci v traileru. Každopádně jsem si celkem jistý, že bez ohledu na to, kdy se tato smrt má odehrávat, samotný příběh Batman: Arkham Knight bude fungovat i s tímto vědomím.

zdroj: Rocksteady

Nejnovější články