Bayekův výlet do podsvětí v Curse of the Pharaohs je tady
zdroj: tisková zpráva

Bayekův výlet do podsvětí v Curse of the Pharaohs je tady

12. 3. 2018 15:09 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jistě, procházet si virtuální muzeum v podobě Discovery Tour pro Assassin’s Creed Origins je příjemné, ale po čase člověk dostane chuť vytáhnout meč či luk a pustit se do pořádné řežby. Zítra vychází DLC Curse of the Pharaohs a spolu s ním akční výlet do Údolí králů, chrámů Karnaku, Luxoru a také egyptského podsvětí. Někdo totiž probudil dávné faraony a ti to nenesou dobře…

Když se vám pak objevují na ulicích a masakrují obyvatele, případně vás přepadne v poušti škorpion velikosti katapultu či Anubidova socha, která jak kdyby utekla z Mumie, je už s tím třeba něco dělat. V případě Bayeka škorpioní sekanou, a především si naplánovat výlet do podsvětí, kde tkví duše popuzených vládců. Ostatně, nový trailer vás třeba naláká.

zdroj: Archiv

Curse of the Pharaohs by měla přinést pořádný kus nové mapy, kde bude jedna radost objevovat skryté poklady a tajemství, stejně jako podsvětí, kde můžete hledat to samé (byť právě to možná faraony naštvalo). Plus spousta nové výbavy, zvýšení maximálního levelu, plus samozřejmě nové schopnosti. DLC dostanete buď v rámci season passu a nebo jde koupit samostatně.

Nejnovější články