Below od tvůrců Sword & Sworcery vyjde letos v létě
zdroj: tisková zpráva

Below od tvůrců Sword & Sworcery vyjde letos v létě

18. 3. 2016 18:40 | Video | autor: Adam Homola |

Below, o jejímž vývoji víme už nějakou řádku let, sice přesné datum vydání pořád nemá, ale už alespoň víme, že vyjde letos v létě. O hře jsme navíc dlouho neslyšeli, ale vývojáři ze studia Capybara Games vydali také nový trailer, který ono datum vydání oznamuje a to na obě platformy - PC a Xbox One.

Jak můžete vidět v traileru, na dění v Below budete nahlížet z ptačí perspektivy, ale nepůjde o klasické izometrické RPGčko nebo akci. Below bychom mohli definovat jako minimalistickou akční adventuru s prvky rogue-like a explorativních her.

To znamená, že ve hře prozkoumáváte obrovská podzemní prostředí, objevujte nová zákoutí, bojujete s nepřáteli a snažíte se přežít. Když náhodou zemřete, je konec. Permanentní smrti neuniknete, ale nepřátelům to můžete nandat znova a díky procedruálně generovanému prostředí by vás to snad nemělo začít nudit.

zdroj: Archiv

Studio Capybara má za sebou poměrně unikátní a výbornou (recenze) hru Superbrothers: Sword & Sworcery, o jejíž taktéž povedený soundtrack se postaral Jim Guthrie. Ten si spolupráci s Capybarou zopakuje i v Below a už v aktuálním traileru můžete nasát trochu atmosféry nejen díky grafice, ale také podmanivé hudbě.

Nejnovější články