Bílý sníh zrudne vaší krví koncem dubna v survivalu Fade to Silence
zdroj: tisková zpráva

Bílý sníh zrudne vaší krví koncem dubna v survivalu Fade to Silence

19. 4. 2019 14:27 | Video | autor: Patrik Hajda |

Pekelný démon, který celou planetu pokryl sněhem a zasloužil se tak o téměř dokonalé vyhubení lidí.Na vás pak bude v akčním survivalu Fade to Silence přežít. Možná že to budete právě vy, kdo nechá roztát ledy. Ale asi je pravděpodobnější, že při snaze přežít někde umrznete nebo skončíte kvůli démonům na dva kusy. Přesto se snaha cení…

Ve Fade to Silence se staráte o svůj hladový krk, ale i další členy vaší osady, které postupně zvete za relativně bezpečnou ohradu. Sami přitom podnikáte výpravy za hranice poznaného, kde jednak hledáte suroviny zajišťující další den života, ale také odpovědi na tohle zpropadené počasí.

Jak prezentuje nové video, nejde jen o nějakou sněhovou vánici. Tornádo udělá s vaším životem krátký proces. A když neskonáte kvůli počasí či hladu, ze země se vynořivší démoni se o to mile rádi postarají.

Naštěstí vám nebudou dělat vrásky vlci, za kterými máte zapřažené sáně. A na útrapy zimy nemusíte být sami. Kromě přítomnosti členů vašeho kempu se můžete pustit i do kooperace s kamarádem. Fade to Silence vychází 30. dubna na PC, PlayStationu 4 a Xboxu one.

zdroj: Archiv

Nejnovější články