Bloodstained: Ritual of the Night od tvůrce Castlevanie předvádí první záběry z hraní
zdroj: tisková zpráva

Bloodstained: Ritual of the Night od tvůrce Castlevanie předvádí první záběry z hraní

9. 6. 2015 18:35 | Video | autor: Honza Konfršt |

Ještě tři dny zbývají do konce kickstarterové kampaně Bloodstained: Ritual of the Night, ale jak již bylo avizováno, o úspěch není třeba se obávat. Kodži Igaraši dokázal namísto plánovaného půl milionu dolarů vybrat zatím miliony čtyři a fanoušci jeho původní tvorby (série Castlevania) se tak mohou těšit na jeho další titul. Na ten se nyní můžeme podívat ve vývojářském deníčku, ve kterém můžeme vidět i samotné záběry z rozpracované verze hry, ve které křehká dívenka bojuje proti neznámé nákaze pohlcující nejen ji, ale i její okolí a přátele.

Jak je z komentářů autorů vidno, sami si ještě nejsou celou řadou prvků jistí, a to například včetně úhlu kamery, který je nyní v Bloodstained: Ritual of the Night nastaven na přímý pohled z profilu. Autoři dále například zmiňují nutnost vyhnout se přílišným výstřelkům v obtížnosti, které by vyžadovaly nepříjemnou preciznost hráče – hra by sice měla neustále představovat zdravou míru obtížnosti i výzvy, vedle toho by však nemělo docházet k přílišné frustraci hráče.

Podívejte se na video a sami posuďte, zda se autoři posouvají správným směrem. Vývojářský deníček ukazuje skromné záběry hrdinky Miriam v zatím jediné lokaci, i tak ale poskytuje unikátní pohled a to, jak vývojáři hodlají naložit s přislíbenými miliony dolarů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články