Bohemia Interactive hodnotí v devítiminutovém videu uplynulý rok
zdroj: tisková zpráva

Bohemia Interactive hodnotí v devítiminutovém videu uplynulý rok

18. 12. 2014 19:43 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Rok se s rokem sejde už za třináct dnů, všemožné seznamy toho nejlepšího či nejhoršího z uplynulé orbity kolem Slunce však plní média už teď. Svou troškou do mlýna přispěla i Bohemia Interactive, která se co do počtu vývojářů v uplynulých dvanácti měsících zdvojnásobila. Na co je Bohemka hrdá a co plánuje do dalšího roku ukazuje devítiminutové video.

Ačkoliv mu, pravda, chybí nějaká velká audiovizuální kvalita, stejně jako třeba solidnější nahrávání zvuku, v natočené devítiminutovce lze zahlédnout hlavní tváře studia v čele s Markem Španělem. Vývojáři Arma 3 připomenou, že tak v roce 2014 došlo na vydání všech příběhových kampaní i ambiciózního Zeus DLC. Díky tomu, že studo šlo více na ruku komunitě skrze důraz na Steam Workshop, se rovněž rapidně navýšil komunitou tvořený obsah. Na horizontu se rýsuje připravované Marksman DLC.

Další na řadě byla připomínka rapidního vývoje vesmírné simulace Take on Mars. Z původně malé hry (prapůvodně jen modifikace) zaměřené na marťanské roboty se letos díky začlenění lidských astronautů a multiplayeru vyklubal svérázný sci-fi survival. Cílem pro propříští rok je dokončení právě survivalových elementů a přesun z early access verze.

Závěrem pak Dean Hall, odstupující tvůrce DayZ, připomenul i turbulentní vývoj plné verze DayZ. V úvodu ne zcela dobře přijatá stand-alone verze se přes veškerou kritiku pomalu sune vstříc dokončování, po nedávných automobilech se v brzké budoucnosti plánuje dodání vícera zombíků a pastí, stejně jako další vychytávání všudypřítomných bugů. Hall se závěrem znovu vyjádřil i ke svému odchodu s tím, že nejde o konec světa, hra prý zkrátka přerostla jeho ramena a původní roli ve vývoji.

zdroj: Archiv

Nejnovější články