Bohové hrdinovi Assassin’s Creed Odyssey přisoudili nudu. On se vzbouřil
zdroj: tisková zpráva

Bohové hrdinovi Assassin’s Creed Odyssey přisoudili nudu. On se vzbouřil

26. 9. 2018 12:31 | Video | autor: Václav Pecháček |

Když vám bohové vzkážou, že vaším osudem je zůstat sedět doma, nikdy neopustit rodnou vesnici a v životě nezažít ani jedno dobrodružství, tak se nedá nic dělat, Zeus a spol. se zkrátka musí poslouchat. Launch trailer na Assassin’s Creed Odyssey tuhle nudu trefně předvádí – Kassandra a Alexios pořád jen uklízí, vaří, chodí nakupovat a starají se o děti, jejich meče rezaví nad krbem… Dělám si legraci. Kašlat na bohy, věštkyně a proroctví. Je čas zbarvit Egejské moře krví.

Základním imperativem celé hry je: „Vezměte osud do svých rukou.“ Poprvé v sérii tu jsou dialogové volby, k dispozici bude několik různých konců, svoboda je zkrátka na prvním místě. A platí to i pro trailer, kterému vévodí vzpoura proti systému a odepření poslušnosti posvátným tradicím, což jsou beztak templářské berličky sloužící k ovládání lidí s chabou vůlí. Opravdový asasín je svobodný jako orel v nebesích.

zdroj: Archiv

Název „launch trailer“ je v tomhle případě trochu matoucí, protože Odyssey vychází až 5. října. Omlouvám se, pokud jsem vás omylem navnadil už na dnešní vydání. Jako kompenzaci nabízím dost netradiční video s živými herci, které je založené na slavné scéně z filmu Trainspotting a taky se zabývá odporem k zavedeným pořádkům. Pozor, obsahuje sprostá slova. A vraždění, ale to už byste od Assassina asi měli čekat.

zdroj: Archiv

Nejnovější články