Britové v Company of Heroes 2 nebudou jen mistry defenzívy
zdroj: tisková zpráva

Britové v Company of Heroes 2 nebudou jen mistry defenzívy

17. 8. 2015 11:27 | Video | autor: Aleš Smutný |

„V Relicu jsme vždy preferovali vytváření unikátních, asymetrických armád a Britové pokračují přesně v této tradici,“ vysvětluje v novém videu Quinn Duffy, šéf designu chystaného multiplayerového datadisku Company of Heroes 2: The British Forces. Zatímco první vývojářský deník spíše povrchně přelétl historické události, tento druhý jde rovnou na designovou dřeň a vysvětluje, jak se bude za chlapíky pod Union Jackem hrát a co k daným rozhodnutím vývojáře vedlo.

Na rozdíl od první hry už nebudou Britové jen ryze defenzívní armádou, která vydrží obrovskou zátěž, ale dopředu toho nemá moc nabídnout. Technologický strom a koncepce jednotek nyní podporuje mnohem větší hráčskou volbu v tom, jak se chtějí na bojišti profilovat. Milovníci obrany stále budou moci jet metodou kovadliny, ale kdo raději sáhne po rychlém útoku, dostane možnost vytvořit z Britů ono příslovečné kladivo.

Jak vám Duffy ve videu vysvětlí, Britové se svým Commonwealthem jsou plnohodnotnou armádou, která zapadne do multiplayeru a vytvoří tak další alternativu pro vaší strategickou realizaci. Ostatně, nic menšího bychom ani nečekali, když British Forces představují pouze multiplayerový a samostatně hratelný datadisk, k němuž nepotřebujete základní hru. Jsem si celkem jistý, že novou spojeneckou armádu 3. září ocení všichni fandové původního titulu a možná ostrovní commandos přilákají i několik nováčků.

zdroj: Archiv

Nejnovější články