Cal Kestis a Saw Gerrera bojují o život v novém traileru na Star Wars Jedi: Fallen Order
zdroj: tisková zpráva

Cal Kestis a Saw Gerrera bojují o život v novém traileru na Star Wars Jedi: Fallen Order

10. 6. 2019 1:21 | Video | autor: Václav Pecháček |

„Jediové ještě nejsou ztraceni. Naděje ještě není ztracena.“ Nový trailer na Star Wars Jedi: Fallen Order je jasným znamením, že i když Temná strana Síly je během událostí předcházejících čtvrté epizodě na vzestupu, v předaleké galaxii pořád existuje dobro. Bojuje za něj rytíř Cal Kestis, bojuje za něj povstalec (nebo terorista?) Saw Gerrera, bojuje za něj i maličký droidík BD-1.

Cal rozhodně není žádné ořezávátko a Stromtroopery vyvražďuje jak Jar Jar mozkové buňky, ale i tak má zásadní problém: Jediové jsou ohroženým druhem, protože je loví specializovaní Purge Troopeři. Snad se neobjeví samotný Darth Vader! (Dělám si legraci, samozřejmě doufám, že se objeví.)

zdroj: Archiv

V redakci jsme se shodli, že sestříhané video plné těch nejlepších momentů včetně únosu AT-AT naše očekávání opět vystřelilo do galaktických výšin, i když jsme po včerejším představení gameplaye nebyli zrovna nadšení. Vidíte, jak rychle člověk dokáže zapomínat tváří v tvář špičkovému marketingu.

Snad bude nakonec špičková i sama hra. Dozvíme se to 15. listopadu a jílec světelného meče mohou popadnout uživatelé PC, Xboxu One i PlayStationu 4.

Nejnovější články