Call of Duty: Advanced Warfare přidává k zombíkům Bruce Campbella
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Advanced Warfare přidává k zombíkům Bruce Campbella

2. 6. 2015 12:18 | Video | autor: Honza Konfršt |

DLC jménem Supremacy pro Call of Duty: Advanced Warfare jsme vám před nedávnem představili, dnes, jediný den před vydáním, se můžeme podívat další videoukázku. Ta kombinuje CGI s gameplay záběry a je zaměřena na pokračování patálií s exozombíky. Ty se tentokráte budou odehrávat na plavidlu patřícímu společnosti Atlas. Trailer uvádí hráče do příběhu dramaticky, a to takže popravou provedenou novou postavou kapitánem Lenoxem, jehož nehraje nikdo jiný, než Bruce Campbell.

Následuje přesun na loď a další série průšvihů a problémů, kterou vyřeší již jen olovo či modernější typy munice. Těšit se lze opět na nášup akce, ve které půjde v kooperaci o to, nenechat se pokousat bandou rozvášněných zombíků. V případě Advanced Warfare navíc posílených exoskeletony, což z nich dělá poněkud akčnější nepřátele, než jsou třeba chodci z Walking Dead.

Do akce se pak budete moci vrhnout na konzolích Xbox již 2. června. Ostatní konzole a PC verze si, jak je již u Activisionu zvykem, ještě nějakou chvíli díky časové exkluzivitě počkají. Přídavek Supremacy kromě další kapitoly se zombíky nabídne také čtveřici multiplayerových map a řadu nových zbraní. Nezapomeňte se pro bližší připomenutí podívat na naši starší novinku, kde jsme se Supremacy věnovali šířeji.

Nejnovější články