Call of Duty: Black Ops III vypráví baladu o strašlivém Kevinovi
zdroj: tisková zpráva

Call of Duty: Black Ops III vypráví baladu o strašlivém Kevinovi

2. 11. 2015 10:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ani letos se vydání Call of Duty neobejde bez „vtipného“ hraného traileru, který kombinuje reálný svět s tím herním. A to nejen ve smyslu technologickém, ale především významovém. Takže můžete v upoutávce na Call of Duty: Black Ops III sledovat neohroženého likvidátora Kevina, typologicky průměrného týpka, který hraje Call of Duty. Tedy alespoň v představě režiséra klipu.

Trochu se obávám, že nemalá část kouzla traileru bude pro neamerického diváka skryta (a nebo jsem od zámořské popkultury odtržen víc, než běžný Evropan), protože asi málokdo pozná tváře, jež se v upoutávce vedle smrtícího Kevina objeví. Michaela B. Jordana ještě asi poznáte, protože si zahrál v poslední Fantastické čtyřce (au) a objeví se také jako Adonis Creed, syn Apollo Creeda, ve spin-offu k Rockymu jménem… Creed.

Cara Delevingne je britská modelka, která si srdce milovníků komiksů teprve (snad) získá rolí Enchantress v Suicide Squad a hráče amerického fotbalu Marshawna Lynche asi zná jen pár místních milovníků tohoto sportu. Nicméně kdyby nic jiného, samotný klip ukazuje vážně dobré prolínání CGI scén s živými herci, tedy hlavně v těch momentech, kde se vyskytuje Kevin. Každopádně, Call of Duty: Black Ops III už je za dveřmi a vejde do nich 6. listopadu na PC, PS4 a Xbox One (a ve velmi ořezané verzi bez kampaně i na PS3 a X360).

zdroj: Archiv

Nejnovější články