Carrion obrací naruby klasické hororové role. Staňte se blobem na útěku
zdroj: tisková zpráva

Carrion obrací naruby klasické hororové role. Staňte se blobem na útěku

12. 11. 2019 14:20 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Portfolio Devolver Digital bylo vždy, jak to říct a neurazit, specifické. Že tedy vydavatel přebral záštitu nad titulem polského Phobia Game Studio, kde se stanete obří suchozemskou olihní, která se s bizarní fyzikou snaží rozšmelcovat vše živé, by vás nemělo moc překvapovat. Carrion svá chapadýlka ukáže na nadcházejícím X019 v Londýně, což jeho působení rozšiřuje i na platformu Xboxu. Sssrk mlask.

Být amorfní příšerou neznámého původu není žádný med – existenciální krizi mají i lidé s tvarem a původem vcelku známým. Vaším cílem nicméně bude pronásledovat a sežrat ty, kteří vás vězní v podivné laboratoři uprostřed džungle a cestou rozpoutat pořádnou paniku. Pojídáním bezbranných vědců se budete zvětšovat a postupně se stávat stále ničivější silou.

zdroj: Archiv

Carrion obsahuje, ba ne, je tvořený prakticky výhradně násilím a gore. Ale pokud jste někdy zvládli dokoukat některou z tiskových konferencí Devolveru, patrně jste na podobné praktiky už zvyklí. Z padlých nepřátel padají různé schopnosti a tím, že se zvětšíte, dostanete přístup do nových prostor, zároveň ale občas nějakou hmotu musíte vyvrhnout, abyste se protáhli menšími škvírkami. Počítejte tedy s prvky připomínajícími metroidvanie.

zdroj: Archiv

Zní to lákavě, jestli vás tedy láká hrát jednou pro změnu zase za monstrum namísto obvyklých klaďasů a celkově si libujete v makabrózních záležitostech. Carrion každopádně vyjde, tedy pardon, proklouzne dírou někdy během roku 2020, a to na PC a na Xboxu One.

Nejnovější články