Česká mobilní střílečka Shadowgun Legends vypadá vážně dobře
zdroj: tisková zpráva

Česká mobilní střílečka Shadowgun Legends vypadá vážně dobře

7. 9. 2017 9:29 | Video | autor: Václav Pecháček |

Doby, kdy jsme si na mobilech mohli zahrát maximálně tak hada nebo Space Impact, jsou už dávno pryč. Na přenosná zařízení vznikají čím dál tím pokročilejší tituly a málokdo je tak očividným hybatelem tohohle trendu, jako české studio Madfinger Games. Chcete důkaz? Podívejte se na záběry z hraní jejich střílečky z pohledu první osoby Shadowgun Legends. Tu byste si úplně klidně mohli splést s nějakou pár let starou PC hrou.

Oku lahodící grafika přitom není zdaleka jediným trumfem, který si Shadowgun Legends schovává v rukávu. Dost velkým tahákem by měl být i perzistentní svět, v němž budete spolupracovat s tisíci dalších hráčů, vyrážet na raidy a snažit se zastavit mimozemskou hrozbu.

A kde je komunita, tam musí nutně být i kosmetické předměty. Svého hrdinu budete moci vymódit dle libosti, a když vaše sláva dostatečně stoupne, třeba se v centrálním městě dočkáte svých vlastních soch a památníků. Ne že by snad všechny předměty, které najdete, byly kosmetické – u pěti set bouchaček určitě oceníte nejen jejich krásu, ale také schopnost pálit žhavé olovo či plasmu.

zdroj: Archiv

Ke zbraním bych nicméně měl jednu výtku. Na poměry úctyhodného estetického zpracování se mi zdá, že zvuky vaší výzbroje jsou takové nijaké a nemám moc pocit, jako bych viděl v akci vážně nebezpečný kanón. To se ovšem pochopitelně může během vývoje změnit, protože hra ještě v žádném případě není hotová – tvůrci teprve teď na svých oficiálních stránkách shánějí kandidáty do betaverze.

Co na to říkáte? Máte chuť vyrazit na kooperační střílečkové mise se svými kamarády nebo se s nimi pustit do křížku v PvP? Shadowgun Legends by v budoucnu mohla vaše přání splnit, a to jak na iOS, tak i na Androidu.

Nejnovější články