Cities Skylines: After Dark zve všechny flamendry na noční procházku městem
zdroj: tisková zpráva

Cities Skylines: After Dark zve všechny flamendry na noční procházku městem

24. 9. 2015 18:02 | Video | autor: Honza Konfršt |

V samostatně nehratelném datadisku pro budovatelskou strategii Cities: Skylines s názvem After Dark se v roli hlavního architekta musíte postavit do role někoho, kdo chce své občany večer pobavit a zároveň ochránit. Po soumraku se totiž nechodí pouze za zábavou, ale vycházejí ze svých kobek různé živly. A právě před nimi je třeba se mít patřičně na pozoru.

Cyklus dne a noci obdrží všichni majitelé Cities: Skylines ve formě bezplatné aktualizace, expanze jako taková však stojí 15 dolarů a nabídne mnohem více, než jen zapadající ohnivou kouli na obloze. K ruce budou hráčům nové turistické atrakce, mezi které patří například vzrostlá kasina či plážové resorty, rozšířený systém veřejné dopravy, který bude například nově reagovat na cyklus dne a noci, a přibude také možnost naplánovat služby města na konkrétní čas – například svoz odpadu.

Co se nočního života týče, tak se dle veršovaného (nekecám) traileru dočkáme řady nočních podniků, mezi které patří například restaurace, bowlingové haly, noční kluby, karaoke bary a podobné. Na každý pád je však třeba mít se na pozoru před loupežníky schovanými za plakátovacími sloupy. K tomu by měla hráčům napomáhat policie, které rovněž rozšíří pole působnosti.

zdroj: Archiv

Nejnovější články