Conan Exiles láká záběry z hraní na bohyni smrti a chtíče
zdroj: tisková zpráva

Conan Exiles láká záběry z hraní na bohyni smrti a chtíče

27. 4. 2018 10:27 | Video | autor: Patrik Hajda |

Odpočet do data vydání se nezadržitelně blíží k nule. Survival Conan Exiles vychází již 8. května, a jak vás informoval Adam ve svém článku, hra po ukončení předběžného přístupu zhruba dvojnásobně naroste. Celkem se můžete těšit na dobrodružnou pouť napříč čtyřmi odlišnými prostředími, jimž se věnuje nové video.

„Od spalující pouště přes zamrzlé vrcholky a vlhké bažiny až po vedrem vyprahlou zem, svět v Conan Exiles se táhne daleko a hrozí nebezpečím. Jen ti nejsilnější v něm přežijí.“ Tak zní volný překlad úvodu i závěru nového videa. Když se Conan Exiles před 14 měsíci ukázal světu, nabízel pouze vyprahlou poušť. Později se dočkal ještě ledového severu a za dva týdny se ještě jednou rozroste o sopečnou oblast a bažiny.

Všemi těmito biomy profrčíte během pár minut níže, ale soudě dle tiskové zprávy byste si z celého videa měli odnést jen jedno – bohyni Derketo. Pokud totiž zavítáte do zmiňovaných bažin, narazíte zde na perverzní Lemuriany, kteří prostřednictvím rituálních orgií uctívají svou bohyni smrti a chtíče. Ta své milovníky samozřejmě vyslyší a ukáže se vám v celé své skoro nahé kráse.

zdroj: Archiv

Video toho ale ukazuje mnohem víc – od soubojů s rozličnými monstry a ostatními vyhnanci přes pěstování plodin pro vlastní obživu až po stavbu a destrukci hráči vytvořených pevností. Srdcem jde o multiplayer, ale ani sólisté by neměli mít problém na privátních serverech, kam nikoho nepustí. Conan Exiles vychází 8. května na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články