Conan Exiles ukazuje, jak přežít, získat otroky a nakonec vyvolat avatara svého boha
zdroj: tisková zpráva

Conan Exiles ukazuje, jak přežít, získat otroky a nakonec vyvolat avatara svého boha

8. 12. 2016 15:29 | Video | autor: Aleš Smutný |

S každým novým videem je zřetelnější, že Funcom se s Conan Exiles nerozhodl udělat jen kopírku survival akce s přívěskem slavného jména. Ačkoliv se nedočkáme tradičního světy Hyborie, občas i do kontinentu, kam jsou hráčské postavy poslány do vyhnanství, probleskne svět známý z Howardových románů.

Kupříkladu avatary vašeho božstva se vztahují třeba k Mitrovi či Sethovi, jen nepočítejte, že je vyvoláte brzy. To už budete muset mít vybudovanou velkou infrastrukturu v rámci několika hráčů a mít dostatek obětin pro aktivaci gigantického stvoření, proti kterému se budou vaši nepřátelé jen obtížně bránit.

Video přehledně popisuje vaši cestu od chlapíka či ženštiny na kříži až po jednoho z vládců pevnosti, jíž si můžete osadit NPC otroky, které ale nejdřív musíte zlomit na slavném kole bolesti. Právě otroci budou důležitou složkou osad, protože si musíte chytit ty správné. Pokud chcete mít lepší zbraně, je čas vyrazit na lov nějakého kováře. Však on už se nechá přesvědčit, aby koval pro vás. Uvidíme, jak nakonec tenhle experiment dopadne. Na Steamu vyjde early access verze v lednu příštího roku a na Xbox One na jaře.

zdroj: Archiv

Nejnovější články