Crytek představuje základy své nové kooperativní akce Hunt: Showdown
zdroj: tisková zpráva

Crytek představuje základy své nové kooperativní akce Hunt: Showdown

9. 2. 2018 16:51 | Video | autor: Adam Homola |

Kooperativní mix PvE a PvP akce Hunt: Showdown si právě prochází zátěžovým testem uzavřené alfaverze, do které se pořád můžete přihlásit. Aby vám vstup do nové hry vývojáři Cryteku alespoň trochu usnadnili, připravili si pro všechny potenciální hráče šikovné video objasňující všechny základní prvky hry.

Prvním krokem je najmutí takového lovce monster, který nejlépe odpovídá vašim představám. Pak se už můžete pustit do něčeho, co sami tvůrci popisují jako sandboxové prostředí s monstry, ale i ostatními hráči.

Vaším hlavním cílem není rozdávat headshoty hlava nehlava, ale vystopovat a zabít jedno velké monstrum. To můžete hledat jen tak naslepo, ale vhodnější je jít nejprve po jeho stopách a až pak se pustit do bosse.

Po pokoření úhlavního nepřítele je potřeba z jeho ostatků sebrat dva „žetony“ a prchnout jednou z předem připravených únikových cest. Vtip je v tom, že žetony jsou na mapě viditelné pro všechny hráče, a pokud si to s žetonem šinete směrem k východu, vidí vás tím pádem všichni ostatní.

zdroj: Archiv

V této fázi hry je tak namístě neotálet a utíkat k východu, seč vám síly stačí. Hezkým bonusem je fakt, že když prchnete společně s parťákem, dostanete toho víc, než kdybyste se na svého kolegu vykašlali.

Hunt: Showdown pořád vypadá sympaticky, a pokud se vám nepodaří vniknout do uzavřené alfaverze, měli byste se ke hře bez problémů dostat alespoň skrze program předběžného přístupu na Steamu. Tam se hra objeví zanedlouho a v takto rozpracované verzi bude minimálně rok.

Nejnovější články