Čtveřici hrdinů Warhammer: Chaosbane uzavírá lesní elfka
zdroj: tisková zpráva

Čtveřici hrdinů Warhammer: Chaosbane uzavírá lesní elfka

5. 4. 2019 14:31 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Měli jsme tu vojáka Konrada Vollena, čaroděje Elontira a trpaslíka Bragiho, čtveřici fantasy stereotypů tedy nemůže uzavírat nikdo jiný než sličná lesní elfka. Střílí z luku, jmenuje se Elessa a stejně jako za předchozí trojici si za ni budete moct zahrát v diablovce Warhammer: Chaosbane.

Elessa si v Magnově armádě vysloužila obdiv díky své mrštnosti a expertíze v boji na dálku a jako hratelná postava disponuje sbírkou kouzel založených na průběžném poškození a jedu. Také si na pomoc dokáže povolat dryády a umí ve svůj prospěch obrátit i zdánlivě bezvýchodné situace třeba tím, že nepřátele zpomalí, znemožní jim ji zasáhnout anebo je kořeny připoutá k zemi.

zdroj: Archiv

Její ultimátní schopnost, která se nabíjí likvidováním hordy Chaosu, přivolává déšť šípů z nebe. Nebo ze stropu skály, jste-li v podzemí.

Warhammer: Chaosbane bude podle slov vývojářů prvním akčním RPG z fantasy Warhammeru a uvrhne vás přímo doprostřed Starého světa, kontinentu poznamenaného nekonečnými válkami proti silám Chaosu. Vyzkoušet jste si ho mohli už v uzavřené betě, plnohodnotné vydání připadá na 4. června na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Majitelé speciálních edic ovšem mohou hrát už od 31. května.

Nejnovější články