Čtvrthodina z démonického survival hororu Agony vám ukáže, jak to chodí v pekle
zdroj: tisková zpráva

Čtvrthodina z démonického survival hororu Agony vám ukáže, jak to chodí v pekle

17. 6. 2017 13:15 | Video | autor: Adam Homola |

Agony může být pro někoho stejně nechutná, jako zajímavá. Pravdou je, že jde minimálně o originální prostředí, v jehož kulisách si zahrajeme možná obyčejný, ale možná taktéž originální survival horor z pohledu vlastní očí. Polští tvůrci z Madmind Studio pustili ven už několik videí a dnes přihazují další, čtvrthodinové záběry z hraní.

Ty vás zavedou do lesa umístěného v samotném centru pekla. Uvidíte, jak hlavní hrdina využije tělo jednoho z mučedníků a po odporném prostředí se nechá provádět démonickým hlasem s cílem najít Red Goddess.

Agony se pro slabší povahy opravdu nebude, byť některé nápady zní docela zajímavě. Ve hře totiž celou dobu nehrajete za nikoho konkrétního a jen tak bloumáte peklem v podobě utrápené duše bez vzpomínek a minulosti. Ze své pozice pak můžete ovládat jiné lidí, a dokonce i některé jednodušší démony.

Váš konečný cíl je přitom logický – peklo není zrovna nejlepší místo kde trávit volný čas, a tak musíte najít cestu ven. S vydáním Agony se počítá ještě na letošní rok, a to pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články