Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)
zdroj: tisková zpráva

Další video o RPG Kingdom Come probírá koniny (doslova)

6. 2. 2014 17:37 | Video | autor: Petr Poláček |

Tvůrci z Warhorse nám v prvním video updatu ukázali prostředí, kde se jejich RPG Kingdom Come odehrává. Ve druhém se zase prezentovali flexibilitou nástroje pro tvorbu a úpravy postav do chystané hry. Třetí video update se dle původního slibu věnuje koním, o nichž jsme psali už dříve.

Michal Hapala, rezidentní koňák v kancelářích Warhorse, vám předvede na záběrech videa různé druhy pohybu a rychlosti jízdy na koni, dokáže vám vrozenou AI koně (vyhne se stromu, sám přeskočí překážku) a rovněž prozradí, že chudáka koníka bude možné využívat i jako živého inventáře. Škoda, že video tak spěchá ke svému konci a nezmiňuje další koňské funkce, zejména ty, které jsou uvedeny v popisu hry na Kickstarteru. Levelování koně, jeho využití v boji apod. Zkrátka, třetí viedeoupdate o Kingdom Come je smůlovatě nevyčerpávající, ale nabízí aspoň další záběry na vesničku ze hry.

...

Jak je na videu několikrát uvedeno, animace, fyzika a další propriety spojené s koněm nemají na záběrech finální podobu. To jen abyste na to mysleli, až budete kriticky hodnotit třeba pohyb hřívy...

Další videoupdate o Kingdom Come se prý bude věnovat soubojům, na které je spousta z vás zvědavá možná nejvíce.

Nejnovější články