Dalšími hrdiny Agents of Mayhem jsou modelka, imunoložka a psychopatický fotbalista
zdroj: tisková zpráva

Dalšími hrdiny Agents of Mayhem jsou modelka, imunoložka a psychopatický fotbalista

27. 6. 2017 18:02 | Video | autor: Patrik Hajda |

Ztřeštěná městská akce Agents of Mayhem představuje nové trio hrdinů. Jednu dost šílenou partičku jsme tu již měli. Její členové pirátka, pornoherec a chodicí destrukce si říkali Franchise Force a dokázali nám, že se hra drží svého duchovního předchůdce Saints Row. Nová trojka si říká Bombshells a nečekejte, že by její členové byli méně šílení

Začněme s Joule. Její hlavní specializací jsou automatické střílny, ale nepohrdne ani útočnou puškou, se kterou si ráda fotí selfíčka v popředí masivních výbuchů. Když zrovna nemá zamazané ruce od montování udělátek, žije naprosto odlišný život – na vysokých podpatcích v ještě vyšší části společnosti.

Druhá protagonistka je snad ještě podivnější. Když Rama zrovna nepobíhá po střechách zahalená kapucí a vybavená pouze smrtonosným lukem po vzoru Arrowa od DC, chodí normálně do práce, kde působí jako jeden z předních světových odborníků na imunitní systém. Možná proto ví, kde člověka nejlépe zasáhnout.

zdroj: Archiv

Abychom to měli alespoň trošku genderově vyvážené, dvě namakané křehotinky doprovází jedna slušná vazba. Red Card je fotbalista každým coulem (tedy ten americký). Proto se kromě palných zbraní může spolehnout i na své obrovské pěsti, kterými mlátí po hlavě ne jenom své protivníky, ale i sám sebe. Asi víme, odkud pochází to psychopatické zapálení sportem.

Jen pro připomenutí, Agents of Mayhem klame tělem. Nejedná se totiž o kooperativní akci, ale čistě solo záležitost, kde můžete jednotlivé členy týmu libovolně střídat. Hra vychází již 15. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články