Dalšími hrdiny Tekken 7 jsou obr Gigas a frankofilní Katarina
zdroj: tisková zpráva

Dalšími hrdiny Tekken 7 jsou obr Gigas a frankofilní Katarina

11. 5. 2017 18:30 | Video | autor: Václav Pecháček |

Spousta různých slabošských filmů a knížek se vám celá desetiletí snaží nakecat, že největší silou na celém světě je láska. Když někoho milujete, překonáte všechny překážky a zlo bude za zpěvu roztomilých ptáčků poraženo, bla bla bla. BLBOST! Největší silou na celém světě jsou tvrdé pěsti! Když vás někdo udeří na tvář, nenastavujte mu druhou, ukopněte mu hlavu kopem s otočkou! Ehm. Tohle všechno si nutně nemyslím já, nýbrž bojovka Tekken 7. Jen se podívejte na její násilnický trailer, který představuje jednotlivé bojovníky.

„Naplňte svůj osud pomocí pěstí,“ říká trailer. „Oukej,“ odpovídají hrdinové a buší do sebe jako smyslů zbavení. Je tu Marshall Law, slovní hříčka vtělená do vysvaleného chlápka. Feng Wei, který by ve svých přehnaných zápěstních chráničích mohl schovávat aspoň pět Eziových čepelí. Tlusťoch Bob, neboli Blonďatý Bombur. Anarchista/Geraltův dvojník Bryan Fury. Mytologicky postižený spletenec Devil Jin. Jednooký jazykolam Hwoarang. A to jsem se ještě nedostal k nováčkům.

zdroj: Vlastní

Vizuálně působivějším přírůstkem je určitě zmutovaný vlasáč Gigas, obrovská hrouda svalů, navlečená do přiléhavé červené kombinézy, z níž sugestivně vystupují vypracované hýždě. Aha, poslední větu beru zpátky. Rychlá konzultace s Tekken Wiki mi prozradila, že ona „kombinéza“ je ve skutečnosti Gigasova vlastní kůže, což znamená, že je ještě divnější, než jsem si původně myslel. Jeho bojový styl je ovšem překvapivě tradiční – dal by se elegantně shrnout slovy: „Grrrráááárgh všechno rozmlátím na cuckyyy!“

Oproti takové výstřednosti působí Katarina Alves přímo uspávacím dojmem, což je vzhledem k jejímu modelu, který zahrnuje vysoké podpatky, rozhalenku a úctyhodná ňadra, deroucí se z kožené podprsenky, docela s podivem. Užijí si ji prý především začátečníci, kterým by měla vyhovovat její nepříliš náročná hratelnost a francouzské bojové umění savate, z francouzštiny „dělnická obuv“ (což tedy v případě Katariny opravdu neplatí).

Slušná sestava, a to se s vámi vsadím, že ještě není tak docela finální. Další týdny nám poví víc. Tekken 7 vychází 2. června na PC (Steam), Xbox One a PlayStation 4.

Nejnovější články