Dalšímu výbornému animáku z Overwatch vévodí odhodlaná D.Va
zdroj: tisková zpráva

Dalšímu výbornému animáku z Overwatch vévodí odhodlaná D.Va

24. 8. 2018 14:56 | Video | autor: Adam Homola |

Blizzard na letošním Gamescomu nezahálel. Vedle možnosti zahrát si Diablo III na Switch přivezli vývojáři do Německa ještě další velkou pecku: debut nového animovaného filmečku k Overwatch. Ten si překvapivě nenechali na listopadový BlizzCon, ale vytáhli se s ním teď a že je na co koukat.

Na rozdíl od některých jiných videí k Overwatch je v tomhle jen jedna hrdinka, Hana Song. Že vám to nic neříká? Většina z vás ji bude znát spíše pod přezdívkou D.Va. Profesionální e-sportová hráčka, ze které se stala hrdinka Overwatche, se v jednom z předchozích videí sice mihla, ale svůj vlastní filmeček si vysloužila až teď, více jak dva roky po vydání hry.

D.Va patří mezi původní hrdiny, kteří jsou ve hře od samého začátku a už tehdy patřila, čistě subjektivně, k těm zajímavějším hrdinům. Může za to její robot, po jehož zničení D.Va žije dál a hraje se za ni výrazně jinak, než když má kolem sebe bytelnou kovovou skořápku.

zdroj: Vlastní

Co s takovou skořápkou dovede už uvidíte v přiloženém animovaném filmečku s názvem Shooting Stars, který vysoko nastavenou laťku předchozími filmečky rozhodně nijak nesnižuje a patří k těm lepším.

Shooting Stars ale není jedinou novinkou týkající se Overwatche a Gamescomu. Blizzard totiž oznámil i novou Control mapu jménem Busan, inspirovanou stejnojmenným jihokorejským městem.

Pokud by vám nestačilo přiložené video, v galerii se můžete ještě podívat na obrázky z nové mapy. Tu si můžete mimochodem už vyzkoušet na veřejném testovacím serveru, tudíž bude její nasazení do ostré verze hry nejspíš jen otázkou několika týdnů.

zdroj: Vlastní

Overwatch má navíc ještě v těchto dnech další ze svých bezplatných víkendů, kdy si můžete hru zadarmo vyzkoušet na všech platformách, tedy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Detaily probíhajícího free weekendu a vůbec celé „jak na to“ najdete pod tímto odkazem.

Na závěr si pro nás vývojáři z Blizzardu chystají ještě něco netradičního – pokud nejde o nějaký vtípek, mohli bychom se brzy dočkat oficiálního Lega na motivy Overwatch.

Nejnovější články