Dark Elfové vpadli do Total War: Warhammer II s plnou parádou
zdroj: tisková zpráva

Dark Elfové vpadli do Total War: Warhammer II s plnou parádou

14. 7. 2017 10:55 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jsou to dva dny, co jsem remcal, že High Elfové mají další video a jejich lehce sadistických otrokářských bratrancích není ani slovo. A vida, Creative Assembly to napravili, a tak se můžete podívat na, pohříchu krátký, příběhový trailer v enginu hry. V něm se představuje ústřední dvojice celé frakce – právoplatný a lehce ohořelý dědic elfího trůnu Malekith a jeho matka Morathi.

Kdybych si mohl vybrat, klidně bych přidal dvě minuty a předvedl také něco z armád. Je sice pravda, že Malekith by měl sám vydat za malou armádu, pokud jen trochu bude pravidly podobný tabletop předloze a hydra na konci také udělá svoje, ale…

Představte si přelet nad šiky kopiníků, hordou korzárů vybíhajících z černých lodí, útok jízdy na Cold Onech, zuřivé vraždění z rukou Witch Elfek, mraky šípů z rychlopalných kuší, asasín, který začne masakrovat nepřátelské mágy…pardon, zapomněl jsem se.

zdroj: Archiv

Pravdou je, že video mělo hlavně představit hlavní hrdiny téhle frakce, za které půjde hrát. Komplexnější představení jednotek určitě ještě přijde. Prozatím se musíme spokojit s prvními obrázky, kde některé z jednotek můžete vidět. Total War: Warhammer II vyjde 28. září.

Nejnovější články