Dark Souls II končí svou pouť v zemi ledové prázdnoty
zdroj: tisková zpráva

Dark Souls II končí svou pouť v zemi ledové prázdnoty

8. 10. 2014 13:37 | Video | autor: Petr Poláček |

S vyhlídkou na únorový termín vydání a nedávnou betu jsou herní internety plné videí a zmínek o Bloodborne, ale zapomínat bychom neměli ani na Dark Souls II. Své poslední slovo totiž řekla třetí hra v Souls sérii teprve na začátku října, kdy vyšlo třetí a zřejmě i poslední DLC Crown of the Ivory King, které připomíná následující upoutávka.

Reakce na první dvojici Dark Souls II DLC (Crown of the Sunken King a  Crown of the Old Iron King) jsou spíše nadšené, přičemž zejména Koruna starého železného krále podle recenzentů a hráčů jakbysmet připomíná první Dark Souls. Samozřejmě jde o více než pozitivní referenci.

zdroj: Archiv

Hodnocení Crown of the Ivory King se v recenzích rovněž pohybuje okolo výborné osmdesátky, ohlas hráčů už se ovšem v podobně pozitivním duchu nenese. Tu jim vadí nepříliš nápadití bossáci a tady zase primitivní design levelů. Na druhou stranu ale pochvalně plácají po ramenou atmosféru, tak si holt vyberte sami. Nebo počkejte, co na celou trojici DLC prozradí Aleš v chystané recenzi. A mezitím můžeme zhlédnout trailer, případně se rozepsat o svých vlastních zážitcích při hraní Dark Souls II DLC v diskusi pod článkem.

Nejnovější články