Datadisk Heroes přidá do Resogun dva nové módy a svět
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Heroes přidá do Resogun dva nové módy a svět

25. 6. 2014 13:17 | Video | autor: Aleš Smutný |

PS4 střílečka Resogun dostala v naší recenzi krásnou osmičku a ukázala, že i v době next-genu může letitý model hratelnosti fungovat. Poletování s raketkou a likvidování všeho okolo se jen tak neomrzí a všichni majitelé hry si zřejmě velmi rádi koupí datadisk Heroes, který původní hru výrazně vylepšuje a rozšiřuje.

Datadisk Heroes přinese nový svět s názvem Avernus a dvojici nových módů Survival a Demolition. Survival vám dá tak říkajíc nůž na krk, protože v něm budete mít jen jeden život. Pomáhat vám ale budou zachránění lidé, co se na padáku snesou jako vděčné power-upy, za které si vylepšíte zbraně a štít nebo zvýšíte rychlost.

Demolition vás zavede do nočního Averna s jedinou zbraní - proximity bombou, co se po každém kole dobije. Navíc má Demolition jedno zvláštní pravidlo v podobě demoliční koule. Když ji zasáhne výbuch vaší bomby, rozletí se po úrovni a trefuje vše, do čeho narazí včetně vás. Takže demolice v pravém slova smyslu. Navíc po každé tisícovce zničených nepřátel dostanete další demoliční kouli, což zvyšuje nejenom váš ničivý potenciál, ale i šanci, že také dostanete ránu koulí.

Heroes pro Resogun jsou k mání za pět dolarů. Kromě toho ale tvůrci z XDEV vydali update zdarma, v jehož rámci přidali do hry žebříčky, kooperaci a editor lodí, ve kterém si můžete navrhnout vlastní kostičkovanou nádheru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články