Datadisk Winds of Magic pro Warhammer: Vermintide 2 přinese minotaury
zdroj: Fatshark

Datadisk Winds of Magic pro Warhammer: Vermintide 2 přinese minotaury

6. 8. 2019 17:25 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Základní Vermintide 2 si u nás před rokem vysloužilo vynikající devítkové hodnocení a nyní se tahle fantasy akce dočká prvního datadisku. Ve Winds of Magic zbarví bojiště do ruda krev minotaurů, gorů, ungorů a kdovíjaké další havěti z druhu Beastmen. Hlavním lákadlem ale nemají být nové typy nepřátel, nýbrž osvěžení nyní mírně zatuchající hratelnosti.

Všechny existující úrovně totiž ovlivní ony větry z názvu datadisku a kromě povrchových změn přidají i pár nových herních mechanik. Protivníkům se teď třeba bude regenerovat zdraví nebo dostanou schopnost, která vám bude krást zdraví s tím, jak oni budou ztrácet to svoje. Na Beastmeny v akci se můžete podívat v novém traileru se záběry z hraní:

zdroj: Archiv

Pokud už mapy z Vermintide 2 znáte nazpaměť, dočkáte se i obměn notoricky známých úkolů. Zabírání bodů nebo vlny nepřátel se budou objevovat na nečekaných místech. A jestli jste zvyklí je procházet s prstem v nose, uvítáte i dynamicky se zvyšující obtížnost, která přeroste tu nejvyšší existující, což bude nově „kataklyzmická“.

K osvěžujícímu větrnému módu se přidá ještě jedna nová mapa Dark Omens a hrstka zbraní, pro každou hratelnou postavu jedna. Winds of Magic s invazí Beastmenů pro Warhammer: Vermintide 2 vycházejí příští týden, 13. srpna, na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články