Dechberoucí trailer na novou kapitolu Star Wars: The Old Republic potěší všechny fandy Star Wars světa
zdroj: tisková zpráva

Dechberoucí trailer na novou kapitolu Star Wars: The Old Republic potěší všechny fandy Star Wars světa

10. 10. 2016 17:23 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jedním z velmi dobrých tahů BioWare v rámci vývoje Star Wars: The Old Republic je přechod na datadisky, které do MMO vkládají silně příběhové mise, protože hru přibližují Knights of the Old Republic. Už dříve oznámený datadisk Knights of the Eternal Throne nyní tvůrci předvádí šestiminutovým filmečkem, který si zcela určitě užijí fandové SW universa, i když The Old Republic nehrají a nemají to v plánu.

Video krom jiného naznačuje zápletku datadisku. V roli Outlandera, veterána (veteránky) Velké galaktické války, čelíte císaři Valkorionovi a císařovně Vaylin. Jak naznačuje trailer, v příběhové části datadisku vás čeká velké drama, ve kterém půjde i o rodinné vztahy, jak se na Star Wars sluší a patří.

Na misi vás doprovází hrstka vyvolených a během hry budete dělat řadu rozhodnutí, která nakonec určí, kdo bude vládnout galaxii, kdo přežije a kdo zemře. Příběh tvůrci odvypráví v rámci devíti kapitol, pěti nových levelů a dvou nových planet, které v rámci příběhu navštívíte. A vaše rozhodnutí budou přibližovat celou galaxii k temné či světlé straně Síly. Další informace najdete na oficiálních stránkách.

Knights of the Eternal Throne vyjde 2. prosince a předplatitelé jej budou mít zadarmo.

zdroj: Archiv

Nejnovější články