Destiny ukazuje Rudou planetu a přidává informace o prvním rozšíření
zdroj: tisková zpráva

Destiny ukazuje Rudou planetu a přidává informace o prvním rozšíření

18. 8. 2014 10:13 | Video | autor: Aleš Smutný |

Za tři týdny už vyjde velmi očekávaná (minimálně podle dat z betatestu) MMO střílečka Destiny od uznávaného studia Bungie a teď představuje jednu ze svých planet, po kterých se budete prohánět – Mars. Kromě klišé, které ale máme rádi, v podobě poletujícího rudého prachu se představí pár nepřátel z Kabaly, kterým se přezdívá Pískožrouti nebo Váleční nosorožci. Jde ale prostě o obrovité humanoidy z Marsu, kteří bojují proti Strážcům a pokukují po Zemi.

V traileru se ukáže i ikonická trojice povolání, ale to u Destiny není nic nového. Co nové bude, je první expanze, která hru rozšíří v prosinci. Jde o součást dlouhodobého plánu Bungie sypat do hry obsah po celou dobu existence značky, kterou nyní plánují alespoň na dekádu. Tak snad jen nemají velké oči.

První datadisk se bude jmenovat The Dark Below a v základu přinese novou příběhovou misi, která bude spadat pod jeden typ misí jako je strike, raid atd. Kromě toho tu samozřejmě bude nějaké nové vybavení, zbraně, střípky příběhu a tak dále. Některé část expanzí se prý budou nacházet v oblastech, které jsou známé a tak se hráči, kteří plní úkoly z datadisku potkají s hráči, kteří jedou základní kampaň, což v Bungie říkají jako kdyby šlo o něco nevídaného, ale upřímně mi to jako taková šokující vlastnost nepřijde.

Nicméně na samotné Destiny se těším, protože beta ukázala dobrou hratelnost, na které se dá stavět. O výsledku se přesvědčíme 9. září, kdy hra vyjde na PS4, PS3, Xbox One a X360.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články