Detektivka Judgment nezapomíná na akční kořeny v Yakuze
zdroj: tisková zpráva

Detektivka Judgment nezapomíná na akční kořeny v Yakuze

1. 6. 2019 14:50 | Video | autor: Patrik Hajda |

Takajuki Jagami je pravděpodobně tím nejnebezpečnějším bývalým právníkem v celém Japonsku. Proč? Ne snad proto, že by u soudu nenašel soupeře. Přeci jen je bývalým právníkem, aktuálně soukromým očkem. Když ale skončí vyšetřování a sbírání důkazů a na řadu přijdou pěsti, Jagami je prostě jiná liga. Tvůrci Yaukuzy připomínají videem, že detektivka Judgment se do toho nebojí kopnout.

Za zmiňovaného detektiva hrajete naštěstí vy, takže se nemusíte ničeho bát, protože to vy budete rozsévat strach. Z nového traileru by vás ani nenapadlo, že by Jagami řešil nějaké vážné případy. Ale holt se dostal do míst, kde se bez pořádné rvačky k informacím nedostane.

Naštěstí doma tráví čas trénováním hned dvou bojových stylů – tygra a jeřába. První se hodí proti jednotlivcům, kterým zpřerážíte všechny kosti v těle dobře mířenými údery a kopanci. Druhý využijete proti početnějším skupinám. Mezi oběma můžete kdykoliv přepínat.

zdroj: Archiv

Bojovat jen s pomocí vlastního těla je samozřejmě stylové, ale Jagami se nebojí sáhnout po prvcích kolem sebe. Jako zbraň tak poslouží například japonský příbor, tedy hůlky, a pokud potřebujete větší kalibr, popadněte bicykl a mrskněte jím po nepřátelích. Ve svůj prospěch můžete využít i zeď, od které se odrazíte a napálíte tomu bídákovi s ještě větší silou.

Detektivka Judgment vychází 25. června exkluzivně na PlayStation 4 a pokud si ji předobjednáte, bude vám umožněn brzký přístup o čtyři dny dříve.

Nejnovější články