Devil May Cry 5 připomíná své vydání trailerem plným spoilerů
zdroj: tisková zpráva

Devil May Cry 5 připomíná své vydání trailerem plným spoilerů

1. 3. 2019 12:11 | Video | autor: Šárka Tmějová |

Na plnohodnotné pokračování Devil May Cry 4 fanoušci čekali dlouhých jedenáct let a kýžený okamžik pravdy nastane za týden. Devil May Cry 5 se odehrává několik let po čtyřce a kromě starých známých Danteho a Nera si zahrajete i za nováčka V. Pokud si ovšem nechcete zkazit příběh, následující video si nepouštějte.

Pár let po odvrácení démonské invaze do kanceláře Devil May Cry přichází tajemný V, aby najal Danteho kvůli vyšetřování dalších útoků démonů. Nero si mezitím založil obdobnou agenturu pro řešení záležitostí kolem démonů ve spolupráci s techničkou Nico, která mu vyrobila protetickou ruku potom, co mu jeho původní robotickou ruku ukradla tajemná maskovaná postava.

zdroj: Archiv

Trailer připomínající blížící se vydání Devil May Cry 5 je nicméně příběhově o dost dál a nebere si servítky s nějakými tajemstvími. Žádným tajemstvím ale není fakt, že budete opět bojovat s hordami pořádně nechutných démonů v dynamické odsýpající akci a sbírat body za styl.

Každý z hratelných hrdinů bojuje trochu jinak. Nero má ke svým robotickým rukám s hromadou funkcí ještě meč a dvouhlavňový revolver, Dante si k ikonické čepeli Rebellion a démonickému meči Sparda pořídil pár rukavic s motorovkami, které se umí přeměnit na motorku. V si zase ke svému boku dokáže povolat trojici démonů v podobě gryfa, pantera a obřího golema, což je v sérii poměrně zajímavé ozvláštnění.

Pátý díl hack’n’slash série Devil May Cry dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One příští týden, 8. března.

Nejnovější články