Diablo Immortal bude založené na hře více hráčů
zdroj: tisková zpráva

Diablo Immortal bude založené na hře více hráčů

4. 11. 2019 12:35 | Video | autor: Patrik Hajda |

Teď, když už konečně došlo k oficiálnímu oznámení Diabla IV, bude jeho mobilní odnož zajímat asi málokoho. Ale i když ji máme spojenou se zpackaným BlizzConem roku 2018, nelze se ubránit dojmu, že Diablo na mobilu vypadá prostě dobře. Samozřejmě záleží na finančním modelu hry, který je stále zahalený tajemstvím, ale nové záběry umí vyvolat touhu po akční řeži na dosah prstu.

Co asi nebude úplně po chuti skalních fanoušků Diabla, je fakt, že Diablo Immortal je oficiálně MMO ARPG. Pořád se prý myslí na sólo hraní, ale mobilní hra jednoduše bude naplněná obsahem podporujícím multiplayer. Takže počítejte s perzistentními sdílenými zónami, dungeony pro čtyři hráče, gildami a dalšími sociálními systémy, jako jsou například světové eventy, které se představují ve videu níže.

zdroj: Archiv

V Diablu Immortal se ujmete jedné z následujících šesti tříd: Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer a Wizard. Každá třída má na výběr z několika ultimátních schopností, které se nabíjejí základními útoky. Jakmile je zcela naplníte, na pár vteřin budou vaše další útoky mocnější. Ve videu ještě dostáváme ochutnávku legendárních předmětů a nových zón.

Blizzard ještě nemá jasno, jak hru zpoplatní. Momentálně se soustředí na vývoj herních systémů, ale prozrazuje, že se počítá s několikaletou podporou, tedy mikrotransakce jsou asi nevyhnutelné.

Diablo Immortal si ukládá velmi nelehký cíl – zaujmout jak nováčky, tak i ty nejvěrnější fanoušky. Jestli se ho podaří splnit, se hned tak nedozvíme. Datum vydání není ani naznačené, ale příští rok se prý dozvíme další novinky.

Nejnovější články