Divinity II datadisk vyjde v kompilaci s původní hrou
zdroj: tisková zpráva

Divinity II datadisk vyjde v kompilaci s původní hrou

11. 10. 2010 12:04 | Video | autor: Petr Poláček |

Vydat rozsáhlé RPG Divinity II (ENG verzi) ve stejném měsíci, kdy (minulý rok) vycházel mohutnou marketingovou kampaní podpořený konkurent Dragon Age Origins od BioWare a EA, to byl hodně špatný tah. Ale zdá se, že dílku od belgického týmu Larian Studios moc neublížil, protože už příští měsíc vyjde datadisk Divinity II: Flames of Vengeance, což je jistá známka úspěchu.

Krom datadisku samotného, který bude v samostatné podobě distribuován pouze digitálně, se chystá Focus Home Interactive vydat ještě Divinity II: The Dragon Knight Saga - kompilaci původní hry a datadisku v krabicové podobě (další info na homepage). A právě této kompilace se týká aktuální video, které společně s čerstvými screenshoty (Divinity II galerie, Flames of Vengeance galerie) ukazuje dvě základní věci: nový obsah z datadisku a fakt, že původní hra byla pro účely kompilace vyčištěna graficky i obsahově a hlavně technicky (tj. bude bez bugů, kterých bylo v prvním releasu více než dost).

Podrobné informace o celé kompilaci, ale také vylepšeních původní verze a novinkách, které nabídne datadisk Flames of Vengeance, nabízí už zmíněná homepage.

Divinity II: The Dragon Knight saga vyjde pro PC a X360 letos v listopadu, stejně jako samostatný datadisk Flames of Vengeance.

Nejnovější články