DLC The War Machine pro Call of Duty: WWII dostalo nabušený trailer
zdroj: tisková zpráva

DLC The War Machine pro Call of Duty: WWII dostalo nabušený trailer

4. 4. 2018 16:39 | Video | autor: Patrik Hajda |

Druhá světová se v podání Call of Duty: WWII brzy rozroste o tři nová bojiště. V rámci multiplayeru zavítáte na krví nasáklou pláž ve francouzském Dunkerku, natřete to Němcům na jejich vlastní raketové základně V2 a přesunete se do Egypta pod hrobky faraonů. Nové video dává ochutnat od všeho trochu.

Mapa Dunkirk vyniká otevřenou pláží, což je asi nejhorší místo pro přestřelku. Už tak dost obtížné běhání v písku a minimum objektů, za které je možné se ukrýt, je ještě ztíženo všudypřítomnými snajpry v přilehlých budovách. Základna V2 je o něco všestrannější – nabízí jak venkovní prostory, tak rozsáhlé haly i podzemní úzké chodby.

Možná nejzajímavější bude Egypt. Na obzoru se tyčí majestátní pyramidy, zatímco se proplétáte změtí chodeb rozpadlého chrámu. V módu War zase zaútočíte na Sicílii, odkud se přenesete do oblak a vyzkoušíte si letecké bitvy. Nakonec můžete pokračovat další kapitolou nacistických zombíků. DLC The War Machine vychází 10. dubna na PlayStation 4, ostatní platformy se dočkají později.

zdroj: Cinemart

Nejnovější články