Dlouhé video z Destiny představí lokace, zbraně a vozidla
zdroj: tisková zpráva

Dlouhé video z Destiny představí lokace, zbraně a vozidla

31. 10. 2013 17:25 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Pro případ, že jste si sice všimli existence konzolové střílečky Destiny, ale dodnes jste neměli nejmenší ponětí o její hratelnosti, Bungie (přes PlayStation Access) pro vás připravilo shrnující osmiminutové video. Jaké vás v Destiny čekají lokace? Jak bude fungovat kooperace? A jak je na tom upravitelnost hráčových zbraní? Všechno se na videu dozvíte přímo od lidí z Bungie.

Video žel bohům neukazuje zrovna nejnovější záběry, znovu však podtrhne možnost hrát pouze příběhové mise a vyhýbat se tak co-opu či PvP skrze odmítnutí souboje. Záběry videa ale odhalí i něco málo z volby herních pušek a lunární lokace. Stejně tak poví něco i o vozidlech a letounech, kterými je možné navštěvovat další planety ve sluneční soustavě. Rovněž je známo více z vybalancování kooperace: hráčům, kteří začnou oproti svým kamarádům hrát později, nemá Destiny nijak bránit přidat se do grupy zkušených hrdinů.

Při pohledu na Destiny znovu zaujme jeho astronomicky eskapistický apel. Otevřený svět a přístupné ovládání, stejně jako možnost nabídnout nemlich všem hráčům pocit, že zrovna oni jsou legendy, to spolu s co-op hratelností vytváří výbušný potenciál, který navzdory své (či naopak pro svou) tuctově komiksové grafice může dost dobře na hlavu porazit nejednu z velkých her, co mají vyjít příští rok na jaře. Už jen protože nejde o exkluzivní titul. Inu, uvidíme brzy začátkem příštího roku, kdy se beta Destiny vyloupne na konzolích současné i budoucí generace.

Nejnovější články