Do Battlefleet Gothic: Armada vstupuje vyšší dobro v podobě flotily Tau
zdroj: tisková zpráva

Do Battlefleet Gothic: Armada vstupuje vyšší dobro v podobě flotily Tau

29. 9. 2016 16:40 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po třech týdnech v betatestu vychází v ostré verzi další DLC pro Battlefleet Gothic: Armada. Tentokrát jde o mimozemské pachatele dobra, technologicky pokročilou rasu Tau, která chce všechny přivinout do své náruče. A ty, které nepřivine, rozstřílí ze svých technologicky pokročilých zbrojních systémů. 

Vydání každé nové flotily doprovází atmosférický trailer, ale musím říct, že tenhle se Tindalos Interactive opravdu povedl. Skoro bych měl i chuť překonat svou nelásku k Tau a zahrál si za ně. Co se týče taktiky, Tau excelují v palbě na dálku a jejich doktrína káže rozstřílet protivníka dřív než se dostane k taranování či abordáži.

Rozšíření s flotilou Tau je k dispozici zdarma pro všechny, kteří patří mezi Early Adoptery, což znamená, že si hru koupili do 21. června. Ostatní si už budou muset zaplatit, pravděpodobně 7 dolarů, kolik stojí flotila Space Marines.

Je třeba zdůraznit, že jde o flotilu pro multiplayerová klání, nedočkáte se nové kampaně. Společně s dnešním vydáním DLC je k dispozici i nový patch, který opravuje řadu chyb a upravuje hratelnost, především samozřejmě Tau po betatestu. Seznam změn najdete zde.

zdroj: Archiv

Nejnovější články